Jongejan & Partners
 
De Heij Adviesgroep

🟡 Ga jij ook Back to Black & Yellow? ⚫️

Ondanks de huidige maatregelen hopen we dat we jou op zaterdag 28 augustus weer zien op de Leeuwenkuil voor een sportieve middag en gezellige derde helft! Samen met voetbalvereniging Geel-Zwart, handbalvereniging Geel-Zwart én Sparta ’67 gaan we er een top dag van maken: Back to Black & Yellow! Dat wil je toch niet missen? 🤩

Ben jij erbij? Laat het ons weten via het inschrijfformulier!

Wil je graag met jouw vriend, vriendin, buurmeisje, neefje of (oud)-teamgenoten in een team worden ingedeeld? Laat dit weten in de opmerkingen in het inschrijfformulier. Let op! Deze persoon moet wel lid zijn van een van de verenigingen ⬇️

Senioren: http://bit.ly/B2BY-inschrijven-senioren
Jeugd: http://bit.ly/B2By-inschrijven-jeugd

Wat kun je verwachten?
🕐 11.00 -13.00 uur: toffe sportdag voor de jeugd van de (zaal)voetbal en handbal t/m 18 jaar met o.a. stormbanen, een omhaalsimulator en nog veel meer!

🕐 14.00 – 16.00 uur: de senioren van de (zaal)voetbal en de handbal gaan de strijd met elkaar aan tijdens o.a. een potje Archery Tag en beachvolleybal!

🍗🍔 16.00 – 21.00 uur: het vlees kan op de BBQ en de bierkraan wordt geopend voor de senioren van de (zaal)voetbal en handbal. Kosten: 5 euro (in ruil voor consumptiemuntjes natuurlijk 😉 ) Nog leuker: aanhang mag mee!

💃 🥳 Liever niet om 21.00 uur al naar huis? Het feestje gaat door in Sportcafé de Multitreffer met niemand minder dan Robbert van de Steenhoven!

Wil je niet sporten, maar wel aanwezig zijn en een handje helpen? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger via geelzwart.evenementen@gmail.com.

We zien jouw inschrijving graag verschijnen! Tot zaterdag 28 augustus! 🙋🏼‍♀️